Knaaaaaaas fiskarna är döda juh :/

2010-07-31 | 22:29:30 | Allmänt | Kommentarer (1)

Ooooopps! Jag Tar hand om min chefs hus, nu när hon är på semester med sin familj. Jag tar hand om barnens husdjur dessutom. 9 kaniner, var av sex är bebisar.. 13 dagar gamla och sjuuuuk sööööta. Var lite jobbigt då jag fick veta att jag var tvungen att kolla till bebisarna då och då.. för dom kunde tydligen dö.. plötslig kaninbebisdöd eller nått sånt :/ Några gånger om dagen har jag nu fått gå med en klump i magen och nervösa steg mot kaninhuset för att se att dom är i liv. Jag hade fett dött om nån av bebisarna dött!! Ah men ni hajjar ju själva eller hur! But so far so good! I dag har dom dessutom gått från blinda bebisar till seende bebisar :) En utav dom vingladde för första gången ut genom kaninhuset också :) Modig liten krabat..


Här har vi den modige, som vågade krypa ur huset :)


Men de här är min favvo :) Hon är sååå söööt, döpte henne till "The sleeping beuaty"
För hon sov så här sött i min hand!

Men vad värre är, är att barnens akvariefiskar, inte simmar utan flyter, döda :(
Fan! Hur gick de till? Jag har ju bara matat dom lite.. fuck! :(


I dag börjar mitt nya liv! (eh.. ja.. ska göra mitt bästa..)

2010-07-31 | 11:26:31 | Vakna me Soposh | Kommentarer (1)

Ok.. jag är kroppfixerad... ytlig.. blablabla..Sant, jag är det, står för det! Fast saken är så här (Måste gå i försvar innan inlägget skrivs) Inget är svart eller vitt.. Jag är lika glänsande som lacken på en louboutin-sko och lika ljup som en sagobrunn.. Ok!

Så nu till saken! Jag ska gå ner kilona jag lagt på mig. Eller nej, så bra att jag har bloggen att skriva på, så att jag ser själv när jag spårar. De är igentligen inte kilona jag vill gå ner. Jag vill bli mer fit och fast och bekväm i min kropp! Så idag blir det prommis, bra mat, meditation.
Som avslutning på mitt ohälsosamma liv igår drack jag de här

Kokad vispgrädde, med mörk blockchoklad toppade med chili-flan! God dam va gott de var! Men  nu är min gräddchoklad blott ett minne och löparskorna väntar i hallen.. :/

Ha en underbar lördag, och smaska underbart me lördagsgodis! ;

Lösningen på den eviga frågan.. FACEBOOK!

2010-07-29 | 00:00:54 | Love is something.. | Kommentarer (1)



Alltså, den eviga frågan... hur många gånger har vi inte stält den till våran vänner, mammor till oss själva..
När vet man om man är i hop, att man är ett par.. när går man från flört, till date, till att ha en pojkvän? Efter man har haft sex? Efter att man träffat hans familj? När har kvar tandborsten? Tack vare facebook så behöver vi inte undra längre.. Man är tillsammans när man ändrat relationsstatus till: ***** har ett förhållande med***** på facebook! :)
®