Men vad håller Hans Majestät Konungen på med?

2010-11-05 | 02:04:42 | Krönikor | Kommentarer (0)

Men vad håller Hans Majestät Konungen på med?




Jag skulle själv katigorisera mig som Royalist. Jag har sedan barnsben tyckt om och värnat för vårt kungahus.




Jag såg filmklippet med Hans Majestät Konungen i går, han kunde lika bra ha skippat att vara med tycker jag. Det var  pinsamt och man såg hur otroligt jobbigt Hans Majestät Konungen tyckte att det var när han gång på gång upprepade det någon sagt åt honom att säga..
Hans Majestät Konungen är vårt lands "fader" i mina ögon.. Jag har alltid känt en respekt och tillit till Hans Majestät Konungen. Mannen på klippet var inte så respekt och tillits ingivande direkt..  Men att tjäna pengar och få uppmärksamhet på andras olycka, är också en synd! Nån stans har författarinnan hittat det här scoopet och börjat gräva och nysta...
Tänker då främst på de stackars kvinnorna hon fått till att ställa upp..

Skelett.gif image by Bejcon
Sedan skulle jag vilja peka på alla och fråga, vem har inte ett och annat skelett gömt i garderoben? "Den oskyldige kan kasta första stenen"

Spontant säger jag: - Hans Majestät Konungen kunde haft värre skelett i garderoben än de där!! Allvarligt, en fest med lättklädda kvinnor.. vem har inte varit på en sån tillställnig? Jag tycker att vi låter Hans Majestät Konungen vara i fred gällande hans festande för 20 år sedan. Och köp inte boken, för den där författarinnan vill vi inte ge några pengar till innan hon rensat ur sin egen "garderob"!!


Håller med Jean-Paul Gaultier..

2010-11-01 | 00:01:16 | Sayings of the day | Kommentarer (0)

Elegance is a question of personality, more than one's clothing.
Jean-Paul Gaultier