Mina Ed hardy favoriter

2010-03-03 | 12:53:35 | Allmänt


Jag vet inte hur många gånger jag har hunnit med att skriva att jag vill ha vår/sommar nu, här på bloggen under vintern. Tusan busan vilken varjavinter vi haft här i STHLM! Idag är de 3/3, snön ligger tjock och kylan är fortfarande ett faktum! Inte länge sedan SL strulade ur fullstänigt pga. kyla och snökaos! Så nu är vi väll välförtjänta VÅR!! Här kommer mer insperation till vår och sommar, by Ed hardy!

(Don Ed Hardy var den förste västerländske tatuerare att åka till Japan och ta del av Kazuo Oguris kunskaper. Oguri sägs vara den förste tatuerare i Japan efter andra världskriget. Med nya kunskaper och erfarenheter från Japan öppnade Hardy sin första tatueringsstudio i San Fransisco. Han fokuserade på stora japanska "custom style" tatueringar som skulle komma att förändra den moderna tatueringstekniken.

Christian Audigier lämnade klädföretaget Von Dutch i augusti 2004 i jakten på en story; han fann den i Don Ed Hardy. Hans idé var enkel: Så många människor i Kalifornien med tatueringar och t-shirts, varför inte sätta tatueringarna på t-shirts? Audigier tog Don Ed Hardys mästerliga tatueringskonst och satte det på kläder och skapade något nytt inom modet. Hans vision har tagit tatueringskonsten in i modebranschens finare korridorer.  Källa edhardy.se)

$88 $99
 $119  $152


edhardyshop

saints & sinners har två fina butiker/salonger med trevlig personal,  en i Gamla  stan, Stora nygatan 45 och en i Sundbyberg, Fredsgatan 7. Där hittar du ett urval av Ed hardys kollektion!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback